Retreat i Danmark med Swami Shubamritananda

2-4 augusti 2024

Swami Shubamritananda

Välkommen på retreat på danska Amma Center Blushøjgård med Swami Shubamritananda, 2-4 augusti 2024! Det är första retreaten med Swamiji i Danmark sedan många år därför är vi extra glada att kunna välkomna er till den i år! Retreaten passar både dig som varit med Amma länge, och som en introduktion för dig som inte träffat Amma ännu – samt alla där emellan!

Vem är Swami Shubamritandanda?
Swamiji har varit med Amma i över 30 år och är en av Ammas närmaste lärjungar. Han förmedlar Ammas budskap och närvaro på ett fantastiskt sätt. Han är känd för sina inspirerande andliga föredrag, jordnära och fyllda med humor. Han är även en god sångare och har själv komponerat bhajans (andliga sånger). Med sin vishet och närvaro presenterar han de andliga principerna på ett klart och begripligt sätt, med en okomplicerad engelska.

Vad du kan förvänta dig av retreaten
Retreaten består av olika guidade meditationer, andliga föredrag, bhajans (andliga sånger), seva (frivilligt arbete), puja (ceremoni) och frågor- och svarsession med mera. Deltagare har varit mycket nöjda med tidigare retreater: “Du kan förvänta dig en helg i en fantastisk energi – fylld av Ammas närvaro. Du blir inspirerad och andligt upplyft, med en chans till nya personliga insikter och mycket mycket mer…”

Amma Retreat kitchen

Njut av Amma Center Blushøjgårds stämningsfyllda gård från 1780 med natursköna omgivningar vid havet. Gården ligger nära Ebeltoft, på Jyllands östkust, med Århus som närmaste större stad. 

Blushoegard Amma retreat

Ankomst och avresa: 
Ankomst: 2 augusti mellan kl. 15 och 18.
(Om du kommer innan 15 kan du gå en promenad, eller  simma med tumlare i Kattegatt – eller hjälpa till med de sista uppgifterna inför retreaten).
Avresa: 4 augusti kl. 15. 

Pris för deltagelse
Kursavgift: Avgiften går som donation till Embracing the World. 
Kursavgiften är 810 DKR, vilket är ca 1250 SEK.  I särskilda fall kan vi sänka priset till 510 DKR, ca 770 SEK.

Sammanlagt pris för retreaten
Övernattning (i 2-3 sängar i vardera rum, eller på bäddsoffa) + mat: 690 DKR (ca 1000 SEK) + kursavgift  = 1.500 DKR (ca 2300 SEK).
Totalt pris med reducerad kursavgift 770 SEK + 1000 SEK= ca 1770 SEK.

Det finns möjlighet till enkelrum mot en tilläggsavgift på 350 DKR (ca 550 SEK) Om du är intresserad av det, skriv det i din anmälan. Tillägget betalas när du fått besked om att du tilldelats ett enkelrum. 

Deltagande utan övernattning: 450 DKR (ca 700 SEK). + hel kursavgift = 1950 SEK. Med reducerad avgift 700 SEK + 770 SEK= ca 1470 SEK. 

Måltider
Det serveras middag fredag, 3 måltider lördag och 2 måltider söndag. Det serveras läcker vegetarisk, övervägande ekologisk mat. Utöver det kaffe och snacks. 

Mer exakt program över retreaten går att få senare när Shubamritanandas plan för retreaten är klar. 

Anmälan till retreaten görs HÄR

För mer information om Amma Danmark och Ammacentret, klicka här.

Se videon nedan för att få en känsla om vem Swami Shubamritananda är.