IAM 35 refresher och Satsang

Välkomna till mini IAM 35 refresher och satsang på Satyananda yogacenter, Torsgatan 33, lördag den 15 september!

TIDER:

13.00 – 14.30 Mini IAM-35 refresher. Programmet startar med en puja, så kom i god tid!
14.30 – 15.00 Paus och eventuell egen förtäring. Minimera samtal under pausen så den som vill kan sitta i stillhet innan satsangen. 
15.00 – ca 17 Satsang
17 – 17.30 Te och eventuell eget fika

IAM-REFRESHER:

Vi kommer att göra IAM-tekniken tillsammans. Nirupama instruerar och Sneha demonstrerar yogastretch-övningarna. Undervisningen är gratis, men vi delar på lokalkostnaderna, vilket innebär en donation på ca 50 kronor per person. Det är bra att regelbundet delta på refresher för att se att man gör tekniken korrekt. För anmälan och frågor, kontakta Sneha, e-post: ammastockholm (at) telia.com.
OBS! Refreshern gäller enbart IAM 35 och inte IAM 20 (en kortare version), alltså enbart för dem som tidigare gått en hel 2 dagars IAM-kurs.
Efter refreshern kommer det att bli en paus på ca 30 minuter, då man kan äta något lätt som man själv tar med.

 

SATSANG:

Satsang startar kl. 15.00 och den som inte deltar i refreshern kan komma under pausen.
Satsang enligt Ammas anvisningar består av recitation av den Gudomliga Moderns 108 namn, högläsning ur någon av Ammas böcker, bhajans (andliga sånger) ca en timme, ljusceremoni och tyst meditation.
Efter satsangen rekommenderas tystnad i ca 10 min. Det finns också möjlighet till en kopp te och att äta något medhavt, t.ex. frukt.


YOGACENTRET:

Yogacentret är ombyggt och består nu av ett enda stort rum, där det också finns ett litet pentry. Utrymmet för yoga och satsang är lika stort som tidigare eftersom väggen till det tidigare kapprummet är borttagen, men det finns alltså inte samma möjligheter att sitta avskilt och fika. Stolar och yogamattor att sitta på under satsangen finns.

 

DONATIONER:
Trots att lokalen är mindre, är yogacentrets kostnader ungefär samma och därmed också vår hyra. Satsangen är gratis men donationer till kostnaden för lokalhyran för satsangen är välkomna. Du kan även skänka pengar till Ammas hjälpverksamhet.
Ta med kontanter!

Varmt välkomna!
Svenska Amritaföreningen