Amritashop

amritashop.com

Kära Amma-vänner!

Vi hoppas att ni alla mår bra trots de svåra tider vi lever i. År 2020 har också inneburit en utmaning för Amrita Organics. Vi säljer normalt våra Amrita Organics-produkter under Ammas europeiska turné men på grund av att den nu tyvärr inte genomförs har vi ett överskott i vårt lager.

Vårt lager innehåller produkter som jungfruolivolja från Ammas spanska Ashram, kosmetika, te och tinkturer. Vissa produkter - till exempel olivoljan och den ayurvediska tandkrämen från Amrita Life har korta utgångsdatum (mitten till slutet av 2021).

Vi vill uppmuntra dig att hjälpa oss att minska vårt stora lager genom att köpa några av dina julklappar på Amritashop.com.

För varje köp du gör kommer du direkt att stödja Embracing the World, ett globalt nätverk av humanitära organisationer som initierats av vår mest älskade Amma. Detta innebär att du förutom de högkvalitativa produkter du får, också kommer att hjälpa till att förbättra livet för många nödställda i världen.

Vi har inkluderat några nya funktioner i vår nya Amrita Shop:

• Bredare produktsortiment - vi har ändrat vårt webbplatsnamn från Amrita Organics till Amrita Shop - amritashop.com - för att inte bara sälja "Amrita Organics" -produkter utan även Amrita Textiles, Amrita Life och andra Amma-produkter och varumärken. Du har nu många fler produkter att välja mellan.

• Webbplatsen kan ses på vilken dator, surfplatta eller mobiltelefon som helst.

• Lägre DHL-fraktkostnader över hela Europa - vi kan nu leverera till fler länder och  våra priser har också minskat avsevärt. Leveranser utanför Tyskland kostar cirka 12 € / kg till nästan alla europeiska länder, med ytterligare 1 € kostnad för varje extra kg. Alla paket är försäkrade och varje mottagare kan spåra sin beställning från att den lämnar vår depå tills den kommer fram till sin destination via ett online-spårningssystem.

• Flerspråkig - Butiken är för närvarande nästan helt översatt till tyska och engelska. Användaren kan växla mellan dessa två språk med hjälp av språkflaggorna högst upp på varje sida. Vi strävar efter att få det översatt till franska, spanska och italienska så snart som möjligt. (Om vi väljer att klicka på engelska flaggan kommer också alternativet att själv få översatt till svenska upp!)

Vi vill tacka dig på förhand för din hjälp och ditt stöd och önskar dig en underbar, hälsosam jul och ett mycket lugnt och gott nytt år 2021.

Ditt Amrita Organics-team